Sådan finder du den bedste bryllupsfotograf

Vælg rigtigt første gang

Du skal giftes og skal bruge en fotograf. Læs her hvad du skal kigge efter i min artikel: Sådan finder du den bedste bryllupsfotograf.

Du har tjek på det meste men hvem skal tage dine billeder? Hvordan finder man den perfekte fotograf? Fotografen som forstå jeres behov og kan give jer det i ønsker?

Den bedste bryllupsfotograf

Du har måske tidligere været ved et bryllup hvor du har set en fotograf. Indtil nu ikke tænkt nærmere over det. Nu skal du selv giftes. Men hvordan er det lige jeg finder den der perfekte fotograf. Du går på Google og søger efter "den bedste bryllupsfotograf"

Kend jeres ønsker og få den bedste bryllupsfotograf

Det starter med dig selv og din partner. Hvad vil i have jeres fotograf skal kunne? Fotografer er forskellige. Stilen er forskellig. Nogle har måske ikke deres stærke sider ved at fotografere til bryllupper. Andre har ikke lavet andet. Disse punkter vil måske give jer inspiration til snak og efterfølgende at vælge den rette bryllupsfotograf:

 • Stilart - skal det være sort/hvid, drømmende eller noget helt andet?
 • Hvor meget skal fotografen være med. Er det hele dagen eller blot kirke og reception.
 • Hvad drømmer i om med hensyn til jeres brudeparbillede? Har i et favoritsted eller er i åbne for idéer?
 • Har i børn, så er de en vigtig del.
 • Hvad er vigtigt for jer at fotografen ligger vægt på.
Sådan finder du den bedste bryllupsfotograf
Hvad er vigtigt for jer?

Kemi er vigtigt

Til alt samarbejde hører kemi. Det skal du også vurdere din fotograf på. I skal trods alt have lavet de bedste billeder fra den største dag i jeres liv. God kemi skaber bedre billeder og større forståelse.

Det er uforpligtende hos FotografDK at have et kemi møde. Jeg tilbyder altid at lave forlovelsesbillederne gratis. Synes i kemien var god så er chancen for at jeg også skal tage billeder ved jeres bryllup stor.

Forventningsafstemning

Hvilket resultat ønsker i at stå med? Du kan forvente noget af en professionel bryllupsfotograf. Spørg gerne efter tidligere erfaringer. Spørg gerne hvilken stil fotografen er bedst til. Sørg for at du stiller spørgsmålene.

Det er tarveligt det jeg siger her. Giv ikke fotografen et hint af hvad du/i ønsker før du føler dig sikker på at han/hun er den rigtige til jobbet. Det er fuldstændigt ligemeget hvad du vil, hvis ikke fotografen har erfaringen eller rette kvalifikationer. Afslut derimod med at tak for snakken, vi vender tilbage såfremt.

Sådan finder du den bedste bryllupsfotograf
Har i børn? Så skal de helt sikkert også være med.

Du har endelig fundet den bedste bryllupsfotograf for dig

Yes! Fotografen er fundet. Du er glad for dit valgt og glæder dig til at få taget billeder. I har måske allerede forventningsafstemt. Hvis ikke er det en god ide at snakke det igennem. Hvad ønsker i der skal ske på dagen. Hvor skal fokus ligge.

Hos FotografDK forventningsafstemmer vi altid inden brylluppet. Det er jeres ønsker som er vigtigst. Jeg skal fotograf skal nok stoppe jer hvis i bliver for urealistiske. Så bare giv den gas!

Tænk gerne over:

 • Hvor længe skal fotografen være med.
 • Hvilken stil i ønsker.
 • Lokation til billeder af jer brudepar.
 • Tiden. Tik tak, tiden går. Vær realistiske med tiden til fotografen. Bliv ikke stresset.
 • Informer gæster om at i har hyret en fotograf. De behøver derfor ikke allesammen at tage deres smartphones frem i kirken. Lidt er godt her.
 • Nyd dagen, slip jer fri. Det giver de bedste billeder.
Sådan finder du den bedste bryllupsfotograf
Det er så yndigt at følges ad.

Pris på bryllupsfotograf

Øv øv, ville meget gerne kunne skrive nogle standardpriser. Men jeg rejser i hele Danmark og alle bryllupper er forskellige. Du skal vide at du betaler for kvalitet og minder der skal vare livet ud. At du betaler en en fotograf som vil jer det bedste og som kun er til for jer. Du får de bedste billeder.

Book jeres fotograf i dag?

Bryllupsdage er der ikke mange af på et år. De gode fotografer er hurtigt udsolgt. Det er jeg også. Er man i god tid kan alt som regel lade sig gøre. klik her og kontakt mig allerede i dag. Kig også gerne på min Facebook. Giv et kald på 21 16 51 16 hvis det haster. Skriv gerne, du har svar inden for et par timer.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

08/06/2020
Band foto video og musik fotograf

Søger i: Band foto video og musik fotograf? Som fotograf og musiker har jeg stor erfaring med bands. Som band fotograf har jeg en god ide om hvad i som musikere vil have. Jeg har igennem tiden fotograferet flere band. Materialet kan bruges til sociale medier, hjemmesider, posters, print med videre. Der findes mange bands […]

Læs videre
08/06/2020
Fotograf pris

Hvad koster en fotograf? Hvad koster det at blive fotograferet? Det vil jeg meget gerne kunne svare på. Det er individuelt. Priser er forskellige og afspejler oftes dit behov. Hvor mange timer fotografen sætte af. Om det er fotograf til bryllup, portræt, konfirmation eller noge helt andet. Timeprisen er 750 kr. ekslusiv kørsel. Der gives […]

Læs videre
07/09/2020
Fotograf til konfirmationen

Fotograf til konfirmationen. Lucas fik de fedeste billeder. Efter et travlt konfirmationsår var fotografen på pletten ved Lucas' konfirmation. Jeg har i i trods corona haft et kompakt og travlt år som fotograf til konfirmation. Der har ikke været mange timer og dage at gøre godt med. Efter et forår hvor alt var lukket ned […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram