Portrætter i den gyldne time

Dit bedste billede nogensinde - portrætter i den gyldne time

Portrætter i den gyldne time giver et helt særligt lys. Læs mere her omkring hvorfor du skal have taget billeder i den gyldne time.

Kan du mestre lyset kan du lave gode billeder

Jeg får tit spørgsmålet: Hvordan laver man et godt billede. Ja se, nu skal du høre. Der er flere aspekter som udgør et godt billede. Kort fortalt:

  • Lyset
  • Modellen
  • Lokationen
  • Posering
  • Redigering
  • Naturlighed
  • Betjening af kamera

Det var blot et par punkter omkring hvad jeg synes udgør et godt billeder. Man kommer langt hvis man kan finde ud af at tage stilling til disse ting. En god fotograf kender disse principper til hudløshed. Uden at dette skal blive en blog omkring teknik vil jeg blot opsummere:

Gode billeder bliver skabt alle steder - også af dig selv. Brug fotografen til de opgaver hvor du vil være fri og hvor du vil have et professionelt resultat.

Husk at gode billeder bliver taget med det kamera du faktisk husker at tage med. Din mobiltelefon for eksempel.

Brug fotografen hvis

Mobiltelefoner har deres begrænsninger. Lige meget hvad du siger er de ikke kameraer. Det er smartphones som skal kunne det hele. Bevares, deres kamera bliver bedre og bedre. Dog er der langt op til det udstyr der i dag bliver kaldt professionelt udstyr. Når man har for et halv hundrede tusinde kr. udstyr hængende om skulderen så er det fordi at det bare kan noget mere... I de rette hænder altså.

Portrætter i den gyldne time

Den gyldne time er et populært udtryk blandt fotografer. Det er her skyggerne bliver bløde og lyset forvandler sig til et gyldent skær. Perfekt til billeder. Som fotograf elsker jeg den tid på dagen. Når solen er ved at gå ned.

Portrætter på denne tid af dagen egner sig særligt til fotografering. I det hele taget er naturen en legeplads når det kommer til at fotografere portrætter.

Skal du have lavet billeder af din familie så overvej om det ikke skal være på det tidspunkt af dagen hvor solen begynder at gå ned.

Den gyldne time fotograf portrætter i den gyldne time
Luna er her blevet fotograferet i den gyldne time

Dit billede

Er du blevet lun på at få taget dit eller jeres billede i den gyldne time? Så er mulighederne mange. Strand, vand, græs, enge, kornmarker - you name it.

Kontakt mig i dag og hør hvad jeg kan gøre for dig. Skriv via formularen her eller ring til mig på 21 16 51 16. Svarer altid mails inden for få timer. Se mere til mig på Facebook og Instagram.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

08/07/2020
Bryllupsfotograf

Kunsten at vælge den rette bryllupsfotograf En stor del af dit bryllup er at vælge den rette bryllupsfotograf. Det er en beslutning som ikke kan laves om når først billederne er taget. Derfor er det vigtigt at du og din kommende livsledsager er i trygge hænder. Hvad kan FotografDK tilbyde dig og hvorfor skal du […]

Læs videre
03/11/2020
Derfor skal i få taget forlovelsesbilleder

En af de vigtigste grunde til at få taget forlovelsesbilleder er, at i her møder jeres fotograf for første gang. Se det som et "kemi" møde. En slags generalprøve på billederne til jeres bryllup. Når den store dag kommer og i skal giftes kan i være helt tryg ved den fotograf i skal være sammen […]

Læs videre
08/06/2020
Band foto video og musik fotograf

Søger i: Band foto video og musik fotograf? Som fotograf og musiker har jeg stor erfaring med bands. Som band fotograf har jeg en god ide om hvad i som musikere vil have. Jeg har igennem tiden fotograferet flere band. Materialet kan bruges til sociale medier, hjemmesider, posters, print med videre. Der findes mange bands […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram