LinkedIn foto bliv taget seriøst

Forøg din markedsværdi med et godt LinkedIn foto

LinkedIn er det professionelle netværk. Det er dit levende CV. Det er vigtigt at dit CV altid er opdateret. Dermed også dit LinkedIn foto eller i det hele taget dit profil billede til sociale medier.

Bliv taget seriøst med en LinkedIn foto

Du kender det selv. Måske du er aktiv bruger på LinkedIn og søger hjælp i netværket. Du er måske på jagt efter et nyt job. Her kommer dit opdaterede profil foto ind i billedet.

Flere undersøgelser viser at med et seriøst og vellignende foto kommer man længere. Det er ikke alle i netværket som kender dig. Det eneste de ser er et lille billede. Derefter dit CV og selvfølgelig dit kommunikationsflow.

LinkedIn foto
Et LinkedIn foto kan skabe en historie om dig som person. Hvad vil du gerne fortælle?

Det første indtryk tæller stadigvæk

Bedøm ikke bogen på dets omslag. Det kan godt være at de ord er sande. Alligevel er mit indtryk at de fleste dømmer på udseendet. De første par sekunder vi ser et nyt menneske giver os et indtryk som kan blive svært at gøre til skamme.

Hvad vælger du i den situation? Det gode LinkedIn billede eller deler du et billede af dig selv fra ferien i Grækenland? Jeg vil anbefale dig at læse omkring hvorfor du skal have taget et portrætfoto som supplement til denne artikel. Læs også min artikel om CV fotografi.

Lad os komme videre sammen, få dit LinkedIn foto

Jeg kan som fotograf levere det billede du mangler. Du kan med det rette billede skabe større opmærksomhed og seriøsitet omkring din LinkedIn profil. Klik her, kontakt mig i dag hvis jeg skal tage dit LinkedIn foto. Når jeg tager dit portræt er det med udgangspunkt i hvad du gerne vil udstråle. Ligesom det er vigtigt med et godt billede er hvad du gerne vil vise med billedet også vigtigt.

Dit billede skal vise hvem du er

Har du tænkt over at dit billede skal afspejle hvem du er? Det kan selvfølgelig være svært at gøre i et billede. Men vil du sælge brød skal du ikke stå i en tøjbutik. Forstået på den måde: Få dit billede til at passe med de rette omgivelser. Jeg foreslår ofte at vi mødes der hvor du arbejder eller et sted der har betydning for den du er. Ofte tager jeg flere billeder i forskellige situationer. Så kan du vælge det som passer dig bedst.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

07/10/2020
Helt op til månen

Mit samarbejde med helt op til månen Helt op til månen og tilbage igen. Bloggeren Malene skulle bruge billeder til design af hendes nye hjemmeside. Det sagde jeg selvfølgelig ja til. Læs med og find ud af hvordan det gik. Når stil og farver skal matche En nyt design på en hjemmeside kræver ofte også […]

Læs videre
03/06/2020
Den bedste børnefotograf i kan finde

Vælg den bedste børnefotograf Den bedste børnefotograf - findes han/hun? Jeg synes du er landet et godt sted. Jeg har en mission om at give jer den bedste oplevelse. Selvfølgelig også de bedste billeder af jeres børn. En af de mest populære opgaver jeg som børnefotograf er portrætter af jeres børn og selvfølgelig også som […]

Læs videre
07/07/2020
Konfirmation

Skal du bruge en fotograf til din konfirmation I de sidste mange år har jeg hvert år været fotograf ved efterhånden mange konfirmationer. For mig er det en helt speciel dag. Familien er samlet og alle er glade. For forældrende betyder det at deres barn er rykket tættere på at bliver voksen. De unge mennesker […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram