Læs meget mere om fotograf til konfirmation her

Her kan i blive inspireret til jeres konfirmationsbilleder

Jeg har samlet alle mine artikler omkring konfirmationsbilleder. I kan finde inspiration og finde ud af om jeg er den rette til at tage jeres billeder. God læselyst.

Fotograf til konfirmationen

Fotograf til konfirmationen. Lucas fik de fedeste billeder. Efter et travlt konfirmationsår var fotografen på pletten ved Lucas' konfirmation. Jeg har i i trods corona haft et kompakt og travlt år som fotograf til konfirmation. Der har ikke været mange timer og dage at gøre godt med. Efter et forår hvor alt var lukket ned…

Læs videre... Fotograf til konfirmationen

Konfirmation

Skal du bruge en fotograf til din konfirmation I de sidste mange år har jeg hvert år været fotograf ved efterhånden mange konfirmationer. For mig er det en helt speciel dag. Familien er samlet og alle er glade. For forældrende betyder det at deres barn er rykket tættere på at bliver voksen. De unge mennesker…

Læs videre... Konfirmation

Fotograf pris

Hvad koster en fotograf? Hvad koster det at blive fotograferet? Det vil jeg meget gerne kunne svare på. Det er individuelt. Priser er forskellige og afspejler oftes dit behov. Hvor mange timer fotografen sætte af. Om det er fotograf til bryllup, portræt, konfirmation eller noge helt andet. Timeprisen er 750 kr. ekslusiv kørsel. Der gives…

Læs videre... Fotograf pris

Fotograf til konfirmation

Fotograf til konfirmation Som fotograf er jeg hvert år ude til mange konfirmationer. Det har givet mig en del erfaring i hvad som virker og ikke virker. Der er de klassiske billeder ved kirken, af gæsterne og stemningen ved maden. Vælger i fotograf til konfirmation slipper i for at huske den del. I kan selv…

Læs videre... Fotograf til konfirmation

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

19/11/2020
Læs meget mere om fotograf til bryllupper her

Mine samlede bryllupsartikler Her har jeg samlet alle mine artikler jeg har skrevet om fotograf til bryllupper. Håber du finder inspiration i artiklerne. Rigtig god læselyst.

Læs videre
10/12/2020
Juletilbud

Tilbud på den perfekte julegave Jeg har et par timer ledige de kommende to weekender til fotoopgaver. Det betyder at du kan få lavet et professionelt billede til nedsat pris. Begrænset mængde - du skal være hurtig Jeg har den kommende weekend d. 12/13 december (kl. 10 og 12) to ledige tider og weekendend- 19/20 […]

Læs videre
15/10/2020
Den bedste julegave finder du her

Hvad er den bedste julegave du kan give? Vi har gjort det altid. Delt vores minder. Især til højtider er det populært at julegaven er et billede. Hvad synes du er den bedste julegave? Hvad er den bedste julegave? Er det en julegave som aldrig går af mode. Et billede af de kære små, et […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram