Konfirmationsfotograf

Billeder som de unge kan lide - 100% sjov og unik oplevelse

Konfirmation og billeder hører sammen. Jeg oplever gang på gang som fotograf at billederne samler familien. Billeder af generationer på kryds og tværs og den unge hovedperson som får lov til at "shine" for en dag. Mit fokus ligger på at i får den oplevelse i forventer. Inden det hele starter har vi sammen snakket omkring hvad i forventer af billederne. Alt er i spil. Lige fra gode ideer til steder vi kan tage billederne. Som jeres fotograf tager jeg altid udgangspunkt i de behov i har.

konfirmationsfotografering Konfirmationsfotograf

Hvem er din konfirmationsfotograf

Jeg hedder Anders Nimb og har siden 2010 arbejdet som professionel fotograf. Mit hovederhverv er bryllupper, konfirmationer, portrætter og events. Det vil sige alt der har med mennesker og følelser at gøre. Kan jeg fange det øjeblik hvor du er helt naturlig og slapper af er jeg lykkelig. Det kalder jeg "imellem billederne øjeblikket" Det er her alt er 100% ægte.

Privat er jeg far til 4 dejlige børn og sammen med min dejlige kone Vibeke. Vi har været sammen i 20 år.

familiefar

Konfirmander

Viktoria

Viktoria fik taget konfirmationsbilleder hjemme i familiens egen have. En virkelig smuk have som dannede ramme omkring en masse skønne billeder. Fik også billeder af hele familien samtidigt. En skøn formiddag.


Josefine

Josefine blev konfirmeret i Taastrup. Ved kirken lå en enorm smuk lokation. Selvom det regnede havde vi det rigtigt sjovt. En paraply kan gøre sig smukt på billeder. Vejret er aldrig en hindring for en sjov oplevelse.

Lukas

Lukas valgte fotograf til sin konfirmation og blev konfirmeret i Vanløse. Han fik taget nogle super fede konfirmationsbilleder. Både ved kirken og ved en lokal skaterbane. Lukas blev hentet i en lækker Range Rover hvor han også fik taget nogle lækre billeder.

Hvordan foregår det?

De fleste konfirmationer jeg tager billeder ved starter i kirken. Her er der gode muligheder for at få gruppebilleder med de andre konfirmander og billeder ved alteret. 

Uden for kirken fanger jeg den gode stemning blandt de unge og alle familierne. Der sker rigtigt meget på det tidspunkt og som gæst ser man ikke det hele. Jeg sørger for at i får rigeligt med billeder af stemningen på stedet.

Efter kirke tager vi hen til det sted vi har aftalt for at tage billeder af jeres barn. Det er meget forskelligt hvad man er til. Pigerne er ofte til det romatiske som en skov, park, sø eller lignende. Drengene er mere på det rå. Her kan en skaterbane, et sted med graffiti eller andet bruges. Det vigtigste er at det altid er med udgangspunkt i jeres behov. Så her er ingen regler.

Nogle af jer vil gerne have mig til at fotografere resten af dagen. Det vil sige gæsternes ankomst til festen. Stemningen ved festen, talerne, gaverne, den fine borddækning og så videre. Hvor meget i ønsker jeg som fotograf skal være med til jeres konfirmation er helt op til jer. Jeg kommer gerne med vejledning ud fra jeres behov. Så i netop får det i ønsker jer.

Pris på fotograf til konfirmation

Vil i have en unik oplevelse i forbindelse med jeres konfirmation skal i selvfølgelig booke en konfirmationsfotograf. Billeder I moderne stil eller den klassiske- få et tilbud på din konfirmationsfotograf. Det er ganske gratis og fuldstændigt uforpligtende. 

Alle konfirmation er forskellige og jeres behov ligeså. Derfor har jeg ikke standard priser. Regn med at i skal betale for en professionel fotograf og forvent ligeså at niveauet er i orden. Jeg kører som fotograf til konfirmation i hele Danmark. Mit bopæl er i KBH området. Kørselsudgifter må påregnes ved bookning over større afstande. Dette vil fremgå af det samlede tilbud

Få et tilbud

Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud på billeder til jeres konfirmation. Et godt råd er at forespørge i god tid. Hvert år er jeg booket alle weekender i konfirmationsperioderne. Jo tidligere i skriver jo større mulighed for at vi kan lave en aftale.

Ude i sidste øjeblik? Send mig alligevel en besked. Måske jeg har fået en aflysning eller kan hjælpe dig videre til en god kollega.