Kendte mennesker

Billeder af kendte mennesker

Som fotograf har jeg mange opgaver. Af og til også af mennesker som i måske kender fra TV, aviser, musikere eller sociale medier.

Selve opgaven er ikke anderledes end andre, portræt er blot "kendt"

Christian Bitz
Christian Bitz med sin populære bog "uperfekt"

Christian Bitz

Christian er kendt fra TV, foredrag og bøger. Min opgave med Christian var at skabe en relation til ham og sine bøger. Vidste du at Christian var tidligere model? Tilbage til bøgerne. Bitz skriver om hvordan du kan slanke dig ved at spise det du elsker. Du skal blot tænke over fordelingen af det du indtager. Der er selvfølgelig mere i den end som så, men det er en fordøjeligt tilgang til et sundere liv.

Ihan Haydar LIGA

Ihan er trommeslager i bandet LIGA og desuden medvært på VOICE Junior, TV2.

Hun er en utrolig karismatisk person som altid er en fryd for øjet. Jeg har fulgt Ihan flere gange til LIGA koncerter. Det er aldrig kedeligt.

Ihan Haydar Liga
Ihan er i konstant bevægelse. Hun står op når hun spiller trommer. Gør jer en tjeneste, tag til en LIGA koncert. Der er gang i den.

Bro

Bro er sanger og kendt for sangen "Hvor er du Bro" og Syd på. Har du set Paradise Hotel kender du helt sikkert den sang.

Har været med Bro og fanget ham under en koncert i Køge.

Bro
Bro er på billedet her næsten lige slået igennem på den danske musikscene.

Niller - familien fra bryggen

Copenhagen Pride er aldrig kedeligt. Er stødt på Niller flere gange. Han er altid god på billeder. Oftest farverig og fuld af godt humør.

Niller familien fra bryggen fotografdk

Lyst til mere?

klik her og se med på Facebook eller Instagram. Her kan du se endnu mere omkring mit arbejde som fotograf. Du er også velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om din opgave. Kig med i min blog og bliv inspireret til dit billede.

Fotograferer ikke kun kendte mennesker? Kontakt mig for dit specielle billede

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

08/06/2020
Band foto video og musik fotograf

Søger i: Band foto video og musik fotograf? Som fotograf og musiker har jeg stor erfaring med bands. Som band fotograf har jeg en god ide om hvad i som musikere vil have. Jeg har igennem tiden fotograferet flere band. Materialet kan bruges til sociale medier, hjemmesider, posters, print med videre. Der findes mange bands […]

Læs videre
10/06/2020
8 gode grunde fotograf bryllup

8 gode grunde til at vælge en fotograf til dit bryllup Jeg hører ofte mange argumenter for ikke at bruge en fotograf til sit bryllup. Jamen vores venner eller familie kan jo bare tage billederne. Alle har jo smartphones i dag. Husk at dine venner og familie er gæster. Regner i med at de tager […]

Læs videre
19/11/2020
Læs mere om portræt, børne og familiebilleder

Her er mine samlede artikler omkring fantastiske portrætter og familiebilleder. God læselyst.

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram