Kendte mennesker

Billeder af kendte mennesker

Som fotograf har jeg mange opgaver. Af og til også af mennesker som i måske kender fra TV, aviser, musikere eller sociale medier.

Selve opgaven er ikke anderledes end andre, portræt er blot "kendt"

Christian Bitz
Christian Bitz med sin populære bog "uperfekt"

Christian Bitz

Christian er kendt fra TV, foredrag og bøger. Min opgave med Christian var at skabe en relation til ham og sine bøger. Vidste du at Christian var tidligere model? Tilbage til bøgerne. Bitz skriver om hvordan du kan slanke dig ved at spise det du elsker. Du skal blot tænke over fordelingen af det du indtager. Der er selvfølgelig mere i den end som så, men det er en fordøjeligt tilgang til et sundere liv.

Ihan Haydar LIGA

Ihan er trommeslager i bandet LIGA og desuden medvært på VOICE Junior, TV2.

Hun er en utrolig karismatisk person som altid er en fryd for øjet. Jeg har fulgt Ihan flere gange til LIGA koncerter. Det er aldrig kedeligt.

Ihan Haydar Liga
Ihan er i konstant bevægelse. Hun står op når hun spiller trommer. Gør jer en tjeneste, tag til en LIGA koncert. Der er gang i den.

Bro

Bro er sanger og kendt for sangen "Hvor er du Bro" og Syd på. Har du set Paradise Hotel kender du helt sikkert den sang.

Har været med Bro og fanget ham under en koncert i Køge.

Bro
Bro er på billedet her næsten lige slået igennem på den danske musikscene.

Niller - familien fra bryggen

Copenhagen Pride er aldrig kedeligt. Er stødt på Niller flere gange. Han er altid god på billeder. Oftest farverig og fuld af godt humør.

Niller familien fra bryggen fotografdk

Lyst til mere?

klik her og se med på Facebook eller Instagram. Her kan du se endnu mere omkring mit arbejde som fotograf. Du er også velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om din opgave. Kig med i min blog og bliv inspireret til dit billede.

Fotograferer ikke kun kendte mennesker? Kontakt mig for dit specielle billede

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

25/09/2020
Portrætter i den gyldne time

Dit bedste billede nogensinde - portrætter i den gyldne time Portrætter i den gyldne time giver et helt særligt lys. Læs mere her omkring hvorfor du skal have taget billeder i den gyldne time. Kan du mestre lyset kan du lave gode billeder Jeg får tit spørgsmålet: Hvordan laver man et godt billede. Ja se, […]

Læs videre
26/06/2020
Familiebilleder

Familiebilleder Familiebilleder er en tradition. At få taget billeder af sin familie går helt tilbage til fotografiets barndom. Jeg synes der er flere grunde til at få taget sit helt eget familiebillede. Måske du også har de samme grunde? Det er hyggeligt For mig er det altid en god oplevelse at tage familiebilleder. Tænk at […]

Læs videre
15/07/2020
LinkedIn foto bliv taget seriøst

Forøg din markedsværdi med et godt LinkedIn foto LinkedIn er det professionelle netværk. Det er dit levende CV. Det er vigtigt at dit CV altid er opdateret. Dermed også dit LinkedIn foto eller i det hele taget dit profil billede til sociale medier. Bliv taget seriøst med en LinkedIn foto Du kender det selv. Måske […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram