Helt op til månen

Mit samarbejde med helt op til månen

Helt op til månen og tilbage igen. Bloggeren Malene skulle bruge billeder til design af hendes nye hjemmeside. Det sagde jeg selvfølgelig ja til. Læs med og find ud af hvordan det gik.

Når stil og farver skal matche

En nyt design på en hjemmeside kræver ofte også nye billeder. Det var også tilfældet for bloggeren Malene og hendes blog. Billederne skulle passe i tonen med temaet på bloggen. Har du tænkt over hvordan billeder kan understøtte din hjemmeside eller blog? At have en bestemt stil og stå ved den? Det er nogle af de tanker Malene har gjort sig til sin blog.

Helt op til månen
Billede fra blomsterengen ved siden af stranden

Kom lad os tage på stranden inden solen går ned

Vandet var koldt men udsigten fejlede ikke noget. Jeg mødtes med Malene og familien ved stranden. Her var det hele. Både grønne området og selvfølgelig havet og solnedgangen. Jeg tog lidt portræt billeder af familen ved de grønne området. Dernæst afsted til stranden. Malene vidste 100% hvilke billeder hun kunne tænke sig. Min opgaver var derfor bedst muligt at oversætte de ideer til billeder.

Heldig for mig var Malene 100% klar over hvilke motiver der ville virke. Hendes blog er nemlig om famile, mad og rejser samt en masse andre spændende emner. Som fotograf skulle jeg på denne opgave "bare" sørge for at billederne blev gode.

Når vi nu alligevel var i gang med de planlagte billede så jeg også mit snit til at tage lidt portrætter af børnene. Det er dog en anden historie.

Helt op til månen
Malenes dejlige familie

Tag med helt op til månen

Følg med i Malenes skønne blog. Du kan besøge den lige her: Malenes Blog

Støt mig gerne på Facebook og Instagram. Skal du bruge billeder så kontakt mig gerne. Følg med i min blog hvor jeg har andre spændende indlæg der måske kunne inspirere dig.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

03/06/2020
Fotograf til konfirmation

Fotograf til konfirmation Som fotograf er jeg hvert år ude til mange konfirmationer. Det har givet mig en del erfaring i hvad som virker og ikke virker. Der er de klassiske billeder ved kirken, af gæsterne og stemningen ved maden. Vælger i fotograf til konfirmation slipper i for at huske den del. I kan selv […]

Læs videre
08/07/2020
Bryllupsfotograf

Kunsten at vælge den rette bryllupsfotograf En stor del af dit bryllup er at vælge den rette bryllupsfotograf. Det er en beslutning som ikke kan laves om når først billederne er taget. Derfor er det vigtigt at du og din kommende livsledsager er i trygge hænder. Hvad kan FotografDK tilbyde dig og hvorfor skal du […]

Læs videre
08/06/2020
Fotograf pris

Hvad koster en fotograf? Hvad koster det at blive fotograferet? Det vil jeg meget gerne kunne svare på. Det er individuelt. Priser er forskellige og afspejler oftes dit behov. Hvor mange timer fotografen sætte af. Om det er fotograf til bryllup, portræt, konfirmation eller noge helt andet. Timeprisen er 750 kr. ekslusiv kørsel. Der gives […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram