Fotograf til konfirmationen

Fotograf til konfirmationen. Lucas fik de fedeste billeder.

Efter et travlt konfirmationsår var fotografen på pletten ved Lucas' konfirmation.

Jeg har i i trods corona haft et kompakt og travlt år som fotograf til konfirmation. Der har ikke været mange timer og dage at gøre godt med. Efter et forår hvor alt var lukket ned skulle alle de unge på en gang konfirmeres. Læs med her og se hvilken slags billeder Lucas fik da jeg var fotograf til konfirmationen.

Kort men travlt år

Få dage som fotograf til mange konfirmationer. Hvordan lykkedes det lige? Jeg har haft aftaler der er blevet rykket og nye er kommet til. Heldigvis har det hele flasket sig. Jeg har ikke måtte skuffe nogle og har kunnet tage alle ind.

fotograf til konfirmationen
Lidt sjov i kirken er der altid plads til

Blanding af traditionelt og anderledes

De unge vil have anderledes billeder. De har selv 1.000 ideer til hvordan det skal se ud. Det ser jeg som en gave. I forvejen er de jo super skrappe på Instagram og andre sociale medier. De ved hvad de vil have. Nu har de chancen for at leve det fuldt ud med en professionel fotograf.

Drenge og det rå

Drengene vil ofte gerne have nogle seje og rå billeder. Dog stadigvæk billeder som viser en god tøjstil og et lækkert ur. Model look er populært. Udtrykket i efterredigeringen må gerne være den stil man ser i blade og online. Det giver en positiv udfordring for fotografen.Det er dejligt at de unge ved hvad de vil have.

fotograf til konfirmationen

Pigerne er stadig romantiske

Pigerne er lige så bevidste om moden og hvad som rør sig. Som fotograf oplever jeg at de stadig gerne vil fotograferes ved et flot sted, en romatisk eng, skov eller ved en sø. Her er det kjolen, håret og de mange timer og tanker som skal omsættes til billeder. Stilen bliver en smule mere romatisk.

Over 3.000 billeder ved konfirmationen

Med mit kamera fik jeg skudt over 3.000 billeder. Efter redigering og udlevering er det blevet til små 1.000 billeder. Jeg har i snit leveret 120 billeder pr. konfirmation. Det vil sige billeder som er i orden og redigeret.

Alt efter aftale og hvor længe jeg er med som fotograf kan mængden af billeder til konfirmationerne variere. De fleste af mine kunder modtager flere billeder end aftalt. Det afhænger af vind, vejr og lokation. Når billederne efterfølgende redigeres gøres dette hurtigst hvis lokationen, lyset og så videre har været ens.

Lucas konfirmation blev årets sidste

Titlen som årets sidste konfirmand gik til Lucas som blev konfirmeret i Vanløse. Først lidt billeder ved kirken og efterfølgende portrætbilleder ved en rå lokation som Lukas selv havde valgt.

fotograf til konfirmationen

Skal du bruge en fotograf til konfirmationen?

Kontakt mig gerne og hør hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig. Se mere til mig på Facebook samt Instagram og selvfølgelig her på min hjemmeside.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

07/09/2020
Fotograf til konfirmationen

Fotograf til konfirmationen. Lucas fik de fedeste billeder. Efter et travlt konfirmationsår var fotografen på pletten ved Lucas' konfirmation. Jeg har i i trods corona haft et kompakt og travlt år som fotograf til konfirmation. Der har ikke været mange timer og dage at gøre godt med. Efter et forår hvor alt var lukket ned […]

Læs videre
26/06/2020
Familiebilleder

Familiebilleder Familiebilleder er en tradition. At få taget billeder af sin familie går helt tilbage til fotografiets barndom. Jeg synes der er flere grunde til at få taget sit helt eget familiebillede. Måske du også har de samme grunde? Det er hyggeligt For mig er det altid en god oplevelse at tage familiebilleder. Tænk at […]

Læs videre
10/12/2020
Juletilbud

Tilbud på den perfekte julegave Jeg har et par timer ledige de kommende to weekender til fotoopgaver. Det betyder at du kan få lavet et professionelt billede til nedsat pris. Begrænset mængde - du skal være hurtig Jeg har den kommende weekend d. 12/13 december (kl. 10 og 12) to ledige tider og weekendend- 19/20 […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram