Fotograf til bryllup

Fotograf til bryllup

Bryllupsfotograf som laver personlige og unikke billeder af jeres bryllup. Som fotograf til bryllup tager jeg altid udgangspunkt i jeres behov. Kombineret med en professionel bryllupsfotograf er i på vej til fantastiske bryllupsbilleder.

fotograf til bryllup
Michael og June blev gift i den mest fantastiske have. Sammen med deres nærmeste fik vi taget nogle fantastiske billeder. Sikke en dejlig dag.

En helt speciel dag

Om det er et stort, et lille eller midt i mellem bryllup er dagen altid helt speciel. I har inviteret dem i holder af. Sammen skal i have den bedste dag nogensinde. Dagen rummer spænding, følelser og foventninger.

Som fotograf er jeg med til at dokumentere alt det som skete. Når i som bryllupspar skal kigge tilbage på dagen har i kun billederne og minderne. Det er helt sikkert at jeres gæster via deres smartphones også får taget en del billeder. Dem vil i helt sikkert også have stor glæde af at få del i.

Som fotograf til bryllup sørger jeg for at fange de øjeblikke jeres gæster ikke har tænkt over. Alt er planlagt ned til mindste detalje og ud fra jeres ønsker. Husk nu at i ikke kan have øjne over det hele. Det har fotografen.

Når jeg får feedback for bryllupper er det ofte med glædelige overraskelser. Som bryllupspar er i fokuseret på jer selv, gæsterne og tiden, ja som føj afsted. Alt det i ikke ser sørger jeg for i kan gense et par dage efter.

bryllup københavns rådhus
Bryllup på det smukke rådhus i København. Fantastiske historiske omgivelser. Bagefter med udgang til rådhuspladsen.

Pris på bryllupsfotograf

Hvad koster en bryllupsfotograf? Her må jeg svare at det er individuelt. Priser afhænger af hvor lang tid jeg som fotograf skal være med. Hvor landet og så videre. Kontakt mig gerne for et tilbud. Alle tilbud er uforpligtende. Når man booker FotografDK til at tage billeder til sit bryllup inkluderer det altid et formøde. Her snakker vi om jeres behov. Når jeg kender jeres ønsker giver jeg en pris.

Se mere til mig på de sociale medier

Tag et kig på Facebook eller Instagram. Her laver jeg også andre typer fotografi. I får en fornemmelse hvem jeg er og hvilken type billeder jeg laver. Hop over til min blog og bliv inspireret til dit næste billede.

Kontakt mig hellere end gang for meget. Svarer gerne uforpligtende på jeres spørgsmål.

Kontakt mig hvis du skal bruge en fotograf til bryllup

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

19/11/2020
Læs mere om portræt, børne og familiebilleder

Her er mine samlede artikler omkring fantastiske portrætter og familiebilleder. God læselyst.

Læs videre
25/09/2020
Portrætter i den gyldne time

Dit bedste billede nogensinde - portrætter i den gyldne time Portrætter i den gyldne time giver et helt særligt lys. Læs mere her omkring hvorfor du skal have taget billeder i den gyldne time. Kan du mestre lyset kan du lave gode billeder Jeg får tit spørgsmålet: Hvordan laver man et godt billede. Ja se, […]

Læs videre
07/09/2020
Fotograf til konfirmationen

Fotograf til konfirmationen. Lucas fik de fedeste billeder. Efter et travlt konfirmationsår var fotografen på pletten ved Lucas' konfirmation. Jeg har i i trods corona haft et kompakt og travlt år som fotograf til konfirmation. Der har ikke været mange timer og dage at gøre godt med. Efter et forår hvor alt var lukket ned […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram