Fotograf pris

Hvad koster en fotograf?

Hvad koster det at blive fotograferet? Det vil jeg meget gerne kunne svare på. Det er individuelt. Priser er forskellige og afspejler oftes dit behov. Hvor mange timer fotografen sætte af. Om det er fotograf til bryllup, portræt, konfirmation eller noge helt andet.

Timeprisen er 750 kr. ekslusiv kørsel. Der gives tilbud på den enkelte opgave. Ligeledes skal regnes redigering af billeder ind i prisen. Dette udføres efterfølgende.

Pris på din fotograf

Jeg vil alligevel gerne give et skud på hvad en fotografering koster.

Eksemplet er ud fra portræt fotografering med efterfølgende 5 stk redigerede billeder.

Portræt

 • Kørsel 30 minutter
 • Fotografering 1 time
 • Redigering 1 time

Pris i alt: 1.700 kr.

mor og datter foto
Portrætfoto er populært. Her mor og datter. Et dejligt minde

Bryllup

Her kommer fotografen på arbejde i mange timer. Alt efter hvad man vælger der skal tages billeder af. Hvor mange billeder man ønsker og så videre.

 • Kørsel
 • Fotografering ved kirke
 • Reception
 • Par billeder
 • Billeder af brudeparret
 • Billeder ved middag
 • Buketten kastes billeder

Et bryllup kan variere alt efter hvor meget i ønsker at fotografen skal være med. Fra start til slut er hurtigt 12 timer. Dertil 10-12 timers redigering af de mange billeder. Sådan en stor bryllupspakke koster mellem 15.000 - 20.000 kr.

Vælger man kun dele af pakken bliver det naturlighvis billigere.

bryllup
Dejligt billede af gommen og hans piger

Konfirmation

Konfirmationer er blevet populære. Flere og flere benytter profesionelle fotografer. En typisk konfirmation for FotografDK er:

 • Kirkebilleder
 • Gruppebilleder ved kirken
 • Billeder af konfirmanden på en flot lokation
 • Billeder af gæster

Sådan en dag er typisk på 3-4 timer plus efterfølgende redigering af billeder. I alt 7-8 timers arbejde. Det giver en pris på omkring 5.000 kr. Standard konfirmationen kan gøres for det halve og stadig med et utroligt flot resultat.

konfirmation fotograf
Konfirmandfoto. Vi fik taget nogle rigtigt gode billeder den dag.

Det er minder i kan kigge tilbage på i mange år

I vil aldrig glemme de gode stunder. Billederne jeg tager er her for at kunne glædes over mange år frem. Et udtryk i tiden, hvordan vi så ud og et minde om en svunden tid. Samt en glæde over at billederne er taget af en professionel fotograf. Jeres sikkerhed for at godt resultat.

Hvad koster en fotograf for jer? Kontakt mig for pris med mere

Kontakt mig gerne såfremt i har spørgsmål. Det er ganske uforpligtende at modtage et tilbud. Se også min Instagram og Facebook sider.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

08/06/2020
Fotograf pris

Hvad koster en fotograf? Hvad koster det at blive fotograferet? Det vil jeg meget gerne kunne svare på. Det er individuelt. Priser er forskellige og afspejler oftes dit behov. Hvor mange timer fotografen sætte af. Om det er fotograf til bryllup, portræt, konfirmation eller noge helt andet. Timeprisen er 750 kr. ekslusiv kørsel. Der gives […]

Læs videre
07/09/2020
Fotograf til konfirmationen

Fotograf til konfirmationen. Lucas fik de fedeste billeder. Efter et travlt konfirmationsår var fotografen på pletten ved Lucas' konfirmation. Jeg har i i trods corona haft et kompakt og travlt år som fotograf til konfirmation. Der har ikke været mange timer og dage at gøre godt med. Efter et forår hvor alt var lukket ned […]

Læs videre
19/11/2020
Læs mere om portræt, børne og familiebilleder

Her er mine samlede artikler omkring fantastiske portrætter og familiebilleder. God læselyst.

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram