København

Fotograf i København

Skal du bruge en fotograf i København? Så er du havnet det rette sted. Som fotograf har jeg udgangspunkt i hovedstaden. Dog har jeg opgaver i hele Danmark.

Fra basen i København kører jeg ud som fotograf til bryllupper, konfirmationer samt diverse koncerter og events. Jeg har en del studie opgaver, særligt omkring portrætter.

bryllupsfotograf fotograf i København
Her bryllupsfoto på Københavns Rådhus

Mest holder jeg af at bruge naturligt lys når jeg fotograferer. Det vil sige ude i det fri. Særligt inden solnedgang er lyset fantastisk. Det giver nogle helt unikke billeder.

Skal du bruge fotograf i København eller resten af Danmark så kig nærmere på min blog omkring hvad jeg kan tilbyde dig. Kontakt mig også gerne for yderligere information. Giver gerne et uforpligtende tilbud på fotograf til bryllup, konfirmation og lignende. Altid med udgangspunkt i dine og jeres behov.

Se og læs om mit arbejde

klik dig over på min blog og læs yderligere - du er også velkommen på forsiden og få det hele med.

Støt mig gerne på Facebook.

Book jeres fotograf i København

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

07/10/2020
Helt op til månen

Mit samarbejde med helt op til månen Helt op til månen og tilbage igen. Bloggeren Malene skulle bruge billeder til design af hendes nye hjemmeside. Det sagde jeg selvfølgelig ja til. Læs med og find ud af hvordan det gik. Når stil og farver skal matche En nyt design på en hjemmeside kræver ofte også […]

Læs videre
19/11/2020
Fotograf i Hvidovre

Hvis du leder efter en fotograf i Hvidovre så er du kommet til det rette sted. Professionel fotograf med speciale i mennesker. Søger du derfor efter fotograf til bryllup, portrætter, konfirmation og lignende er du kommet til rette sted. Læs videre her: Din fotograf i Hvidovre Søger du efter en fotograf i Hvidovre så har […]

Læs videre
02/07/2020
Familiefoto

Familiefoto - gør som mange andre Sommerferien er fulde af gode aktiviteter. I har sikkert allerede været rundt til mange af dem. Jeg vil her byde ind med en anderledes og utroligt givende aktivitet. Jeres helt unikke billede Det vil jeg gerne bidrage til. Igennem tiden har jeg taget mange billeder af familier. Lige fra […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram