Familiefoto

Familiefoto - gør som mange andre

Sommerferien er fulde af gode aktiviteter. I har sikkert allerede været rundt til mange af dem. Jeg vil her byde ind med en anderledes og utroligt givende aktivitet.

Jeres helt unikke billede

Det vil jeg gerne bidrage til. Igennem tiden har jeg taget mange billeder af familier. Lige fra gruppebilleder til enkelt portrætter. Så er der dem jeg holder mest af, nemlig de billeder der får smilet frem. En situation, en leg, et øjeblik hvor i ikke tænker over der bliver taget billeder. Se denne situation, pigerne pjatter og leverer ubevidst en gave til fotografen og modtageren af billedet. Det er et 100% naturligt billede. Intet er opstillet. Det er den slags som bringer smilet frem.

familiefoto
Som fotograf bliver jeg stadig glad når mange fanger øjeblikket.

Et helt specielt billede

Jeg bliver aldrig tilfreds med de almindelige billeder. De siger mig ikke noget når vi snakker personportrætter. Jeg søger altid at bringe det skæve ind. Det som fastholder interessen. Jeg tager gerne det formelle billede. Det bliver bare hurtigt skolefoto præget. Har i ikke nok af den slags i forvejen?

familiefoto
Pigerne pjatter og griner. En gave til billedet!

I fortjener noget særligt

Jeg har set mange blive glade for deres billeder. Det er en særlig oplevelse at vente lidt i spænding på resultatet. Jeg kan kun garantere det bliver godt. Jo mere i er med på legen jo bedre oplevelse. Det er sjovt og minderigt at lege model. I skal se det som en oplevelse på linje med alt andet man kan opleve i denne verden. Det er noget i giver til jer selv.

Klik her og kontakt mig hvis i tænker at jeg skal tage jeres næste billeder. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud. Tjek også min Facebook ud. Her opdaterer jeg også løbende.

Kontakt mig for jeres familiefoto muligheder

Kontakt mig i dag for at høre om jeres muligheder. I får hurtigt svar.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

08/06/2020
Band foto video og musik fotograf

Søger i: Band foto video og musik fotograf? Som fotograf og musiker har jeg stor erfaring med bands. Som band fotograf har jeg en god ide om hvad i som musikere vil have. Jeg har igennem tiden fotograferet flere band. Materialet kan bruges til sociale medier, hjemmesider, posters, print med videre. Der findes mange bands […]

Læs videre
25/09/2020
Portrætter i den gyldne time

Dit bedste billede nogensinde - portrætter i den gyldne time Portrætter i den gyldne time giver et helt særligt lys. Læs mere her omkring hvorfor du skal have taget billeder i den gyldne time. Kan du mestre lyset kan du lave gode billeder Jeg får tit spørgsmålet: Hvordan laver man et godt billede. Ja se, […]

Læs videre
19/11/2020
Læs meget mere om fotograf til bryllupper her

Mine samlede bryllupsartikler Her har jeg samlet alle mine artikler jeg har skrevet om fotograf til bryllupper. Håber du finder inspiration i artiklerne. Rigtig god læselyst.

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram