Familiebilleder

Familiebilleder

Familiebilleder er en tradition. At få taget billeder af sin familie går helt tilbage til fotografiets barndom. Jeg synes der er flere grunde til at få taget sit helt eget familiebillede. Måske du også har de samme grunde?

Det er hyggeligt

For mig er det altid en god oplevelse at tage familiebilleder. Tænk at være så heldig at i lige valgte mig til at tage jeres billeder. Det er aldrig kedeligt. I har alle som familier noget helt særligt. I er som mennesker forskellige og i har forskellige ideer til hvad i kunne tænkte jer.

Derfor vælger mange at få taget familiebilleder

Dit billede udtrykker et sted, en tid, en periode. Kan du huske smilet på dine læber når du finder de gamle familiebilleder frem? Gud så jeg sådan ud, den trøje kan jeg godt huske og så videre. Det giver først og fremmest minder og et indblik i hvordan tingende var.

Ud over minderne er det en sjov oplevelse at få taget billeder sammen. Når jeg tager billeder booker jeg altid for minimum 1 time. Det lyder af meget, men det er det ikke. Tiden går stærkt. Nogle skal smide hæmningerne og andre skal lige rette håret, skifte tøj og så videre. I vil måske også gerne have enkelt billeder hver for sig og så nogle hvor i er samlet.

Altid sjovt

Det har aldrig været kedeligt at være fotograf når det gælder familiebilleder. Tiden flyver afsted. Det er altid sjovt. Hver familie er forskellig og jeg nyder privilegiet at tage jeres billeder, hver gang.

I vælger selv de billeder i vil have redigeret. I modtager få timer efter de rå filer som i kan kigge igennem. Dem i vælger redigerer jeg. I har det færdige resultatet inden for få dage efter det hele startede. Jeg har altid haft et mantra at kunden ikke skal vente i ugevis på sine billeder. Det lever jeg stadig op til. Jeg føler også at det er værdsat.

familiebilleder

Vil i have mig til at tage jeres familiebilleder

Så kan i kontakte, se mere på min Facebook og Instagram. I kan også udfylde formularen her så svarer jeg lige om lidt.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

19/11/2020
Læs meget mere om fotograf til bryllupper her

Mine samlede bryllupsartikler Her har jeg samlet alle mine artikler jeg har skrevet om fotograf til bryllupper. Håber du finder inspiration i artiklerne. Rigtig god læselyst.

Læs videre
15/10/2020
Den bedste julegave finder du her

Hvad er den bedste julegave du kan give? Vi har gjort det altid. Delt vores minder. Især til højtider er det populært at julegaven er et billede. Hvad synes du er den bedste julegave? Hvad er den bedste julegave? Er det en julegave som aldrig går af mode. Et billede af de kære små, et […]

Læs videre
07/09/2020
Fotograf til konfirmationen

Fotograf til konfirmationen. Lucas fik de fedeste billeder. Efter et travlt konfirmationsår var fotografen på pletten ved Lucas' konfirmation. Jeg har i i trods corona haft et kompakt og travlt år som fotograf til konfirmation. Der har ikke været mange timer og dage at gøre godt med. Efter et forår hvor alt var lukket ned […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram