Den bedste julegave finder du her

Hvad er den bedste julegave du kan give?

Vi har gjort det altid. Delt vores minder. Især til højtider er det populært at julegaven er et billede. Hvad synes du er den bedste julegave?

Hvad er den bedste julegave? Er det en julegave som aldrig går af mode. Et billede af de kære små, et familiefoto eller noget helt tredje. Et portrætfoto af børnene vækker altid et smil. Vi elsker jo de små. Mange år efter bliver billedet til et minde om en tid der engang var.

den bedste julegave
Skoven og efteråret danner ramme om et unikt udtryk

Skolofoto er yt, det her hitter

I mange hjem har man brugt det traditionelle skolefoto til julegaver. Jeg vil blot dele nogle tanker. Har du tænkt over følgende:

  • Skolefoto er overstået på 30 sekunder. Mere tid er der ikke.
  • Alle får taget det samme billede.
  • Kan være meget traditionelt og gentagende.
  • Som fotograf kan jeg matche prisen.

Tænk derfor over om du ønsker disse fordele:

  • Fotografen tager udgangspunkt i dine behov.
  • Vi har minimum en time til opgave.
  • Motivet er dig, dine børn eller hele familien.
  • Vi kan tage billederne i det miljø du synes.
  • Du får mange flere forskellige billeder.
  • Prisen matcher i forhold til et enkelt billede.

Personligt får jeg mange kunder som netop var træt af at skolefotoet igen var blevet dårligt. Hvorfor ikke gøre noget ekstra? Har du tænkt over det som en oplevelse i sammen kunne glædes over?

den bedste julegave
Leg med blade er bare sjovt!

Som familie skal i gøre det her

En god gave ide er et familieportræt. Her er alle med. Far, mor og børn. I det hele taget den kombination i ønsker. Mulighederne er mange. Skal vi være i fotostudiet? Ude i naturen eller hjemme ved jer.

I bestemmer. Desuden er det en oplevelse som vil snakke om længe. At være model for en dag er faktisk ret sjovt. Det er faktisk mere reglen end undtagelsen at i som familie vil synes det er sjovt. Når mor, far og børn lever sig ind i rollen så får vi de mest fantastiske billeder. Det skal i ikke snyde jer selv for. I stedet for turen til McDonalds så synes jeg i skal ringe til mig. Det bliver i gladest for i længden.

Book nu og jeres unikke gave er på vej

I skal huske at booke i god tid. Hvis i skal have printet billeder især. Som fotograf leverer jeg de digitale filer i løbet af få dage. Skal i have printet til større format hjælper jeg gerne med en samarbejdspartner. Jeg kender også flere gode steder på nettet. Derfor skal i altid regne eventuel leveringstid ind på printet. En anden faktor er vejret. Det er ikke sikkert i har lyst til at mødes til billeder hvis det regner eller blæser. Skal dine billeder tages udendørs anbefaler jeg at vi holder flere datoer åbne. Jeres billeder skal have de bedste betingelser for at blive unikke.

Det er nu, brug efteråret til at få taget billeder

Tænk over om efteråret ikke er jeres kald til at få taget billeder til julegaverne. Skoven med dens mange nuancer er et fantastisk sted til portrætter og familiebilleder. Billeder hvor i går sammen ned af en alle omgivet af de smukke efterårsfarver. Hvad med når ungerne leger i en bunke med blade eller blot hygger på en træstamme. Kun fantasien sætter grænser.

bedste julegave
Er der noget sjovere end dette her?

Kontakt mig for at få laves jeres version af den bedste julegave

Hvis i synes at billeder er sagen så send mig en besked. Jeg svarer altid hurtigt. Kig også gerne forbi min Facebook eller Instagram. Giv et like hvis du synes.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

14/09/2020
Sådan finder du den bedste bryllupsfotograf

Vælg rigtigt første gang Du skal giftes og skal bruge en fotograf. Læs her hvad du skal kigge efter i min artikel: Sådan finder du den bedste bryllupsfotograf. Du har tjek på det meste men hvem skal tage dine billeder? Hvordan finder man den perfekte fotograf? Fotografen som forstå jeres behov og kan give jer […]

Læs videre
19/11/2020
Læs meget mere om fotograf til konfirmation her

Her kan i blive inspireret til jeres konfirmationsbilleder Jeg har samlet alle mine artikler omkring konfirmationsbilleder. I kan finde inspiration og finde ud af om jeg er den rette til at tage jeres billeder. God læselyst.

Læs videre
07/07/2020
København

Fotograf i København Skal du bruge en fotograf i København? Så er du havnet det rette sted. Som fotograf har jeg udgangspunkt i hovedstaden. Dog har jeg opgaver i hele Danmark. Fra basen i København kører jeg ud som fotograf til bryllupper, konfirmationer samt diverse koncerter og events. Jeg har en del studie opgaver, særligt […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram