You are currently viewing CV fotograf

CV fotograf

Få sat et billede på dit CV

Hvad vil du gerne udstråle og hvordan skal omverdenen ser på dig. Uanset hvad er det en god ide med et billede som udstråler det du søger. Her vil jeg som CV fotograf hjælpe dig til at få taget det bedste billede. Når jeg laver CV fotografering er det altid et samarbejde med dig. Vi snakker altid inden omkring stilen og hvad dit udtryk skal være.

Et godt billede sælger

Er du på jagt efter drømmejobbet kommet du ikke uden om at have et ordentligt CV og ikke mindst et CV billede der beskriver hvem du er. Her er det ikke nok at få en ven til at tage dit billede med sin smartphone. Jeg har haft mange kunder som siden hen har sagt at de fik jobbet. De fik det fordi deres CV var i orden. Endsige at deres billedemateriale også var i orden.

Alle kan få taget et godt CV billede

Når du siger du ikke er fotogen passer det ikke. Det er sandt at for nogle er vejen til det gode billede nemmere. Det handler om at slappe af og være tryg. Det handler om at vi sammen finder din vej til det gode billede. Derfor er der hos mig god tid til snak omkring forventning. Der er selvfølgelig også god tid til at få taget billedet.

Her kan du også bruge dit nye billede

Hvis du er på LinkedIn eller Facebook er det oplagt at du også her bruger dit nye CV billede. Især på LinkedIn giver det mening at styrke sin professionelle profil. Undersøgelser viser at profiler uden billeder bliver forbigået. Profiler med gode billeder er bedre en profiler med dårlige billeder og så fremdeles.

Bonus info om hvorfor du skal booke en CV fotograf

Læs i artiklen her en masse andre gode grunde til at skulle have billede på sit CV. Klik her for at læse artiklen.

Tag en ven eller kollega med

Gør det til en oplevelse. Hvorfor ikke slå to fluer med et smæk? Tag gerne din ven, kollega, kone eller kæreste med. I kan hver få taget er CV billede. Ud over billede til CV er det også en oplevelse i kan dele. Jeg garanterer at vi får det sjovt. Selvfølgelig er der også tid til pjat eller et par billeder du kan bruge i andre forbindelser. Tiden er der, det er op til os at bruge den.

Kontakt din CV fotograf nu?

Så kan du kontakte mig via formularen her. Du er også velkommen til at ringe på 21 16 51 16. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Du er velkommen til at kigge videre på min blog. Måske du finder inspiration til dit næste billede.

Leave a Reply