Bryllupsfotograf

Kunsten at vælge den rette bryllupsfotograf

En stor del af dit bryllup er at vælge den rette bryllupsfotograf. Det er en beslutning som ikke kan laves om når først billederne er taget. Derfor er det vigtigt at du og din kommende livsledsager er i trygge hænder.

Hvad kan FotografDK tilbyde dig og hvorfor skal du læse videre her? Vi har erfaringen, evnerne og personkligheden. Du skal ikke bekymre dig om det basale er i orden. Det er det. Nu skal du høre hvad du får når du vælger FotografDK. Hæng på og læs videre her.

bryllup københavns rådhus bryllupsfotograf
Bryllup på det smukke Københavns Rådhus

Tillid til fotografen

Du skal have tillid til at den fotograf der skal fotografere jer. Jeg gør det samme som fotograf. Jeg tager ikke en bryllupskunde ind hvis jeg mener at jeg ikke imødekomme krav og ønsker. Men vigtigst af alt. Er kemien der ikke fungerer billederne sjovt nok heller ikke. Jeg har sagt nej til kunder fordi det simpelthen ikke fungerede.

bryllup
Tillid til forografen er vigtigt

God service

Et generelt råd når du skal vælge en bryllupsfotograf. Hvordan er servicen. Fra første gang du tager kontakt til du begynder at præsentere dine forventninger. Du skal være kritisk. Føler du ikke at det spiller så sig tak for snakken, men pænt nej tak. Kan du mærke at fotografen vil dig og det svinger. Så sig Ja tak til et møde hvor i gennemgår jeres forventninger.

Her er et par indikatorer på om servicen er god:

 • Svares der hurtigt på jeres første besked
 • Find en anden fotograf hvis i ikke får svar i løbet af samme dag i skriver
 • Hvordan er tonen i mailen og telefonen. Er det den samme kedelige standard besked eller lytter fotografen efter hvad i siger.

Bliver du lyttet til

Gå kun videre med din bryllupsfotograf hvis du føler du bliver lyttet til. Lyt til din mavefornemmelse. Det er en kliche, men det holder stadig 100%. Spørg gerne om det samme flere gange hvis du er usikkert på sproget og hvad som menes.

Pris på din bryllupsfotograf

Prisen indikerer ofte hvor vi er henne. En professionel vil ofte være dyrere. Men vær vågen. Det ses alligevel at en glad amatør skruer prisen i vejret. Går den så går den. Spørg ind til udgifter i forbindelse med dine billeder. Du har ret til at vide hvad du betaler for. Spørg ind til udstyret din forograf bruger. Selvom du ikke er foto kyndig kan det give dig en ide om bryllupsfotografen.

Grunden til at din profesionelle fotograf kan være dyr:

 • Bruger dyrt udstyr
 • Bruger mange timer
 • Redigering og efterbehandling tager tid
 • Har udgifter til kørsel
 • Eventuel udgift til en assistent
 • Du får hvad du betaler for

Inden du siger ja til det produkt du ønsker dig er jeg sikker på at du har gjort dig et samlet indtryk.

 • Fungerer fotografens hjemmeside
 • Er den opdateret
 • Er blogs skrevet løbende
 • Tjek Facebook
 • Spørg ind til lignende opgaver
8 gode grunde til at vælge en bryllupsfotograf
Bryllup med venner og familie og de kære børn

Hvorfor vælge FotografDK som din bryllupsfotograf

Hvis du stadig læser med har du nu læst dig frem til hvad du skal kigge efter hos en kommende fotograf til dit bryllup. Jeg har skrevet hvad jeg mener du bør kigge efter. De nævnte sunde og gode værdier er skrevet af mig. Hvorfor? Fordi det er noget jeg står 100% inde for. Jeg afskyr dårlig service. Forvent nu noget af din leverandør!

Det starter med en mail

De fleste af mine kunder starter med at sende en mail med en forsigtig forespørgsel. Jeg svarer de fleste af mine mails inden for 1 time. Telefonen ofte med det samme. Jeg kan dog være på en opgave der forhindrer dette. Men min gennemsnitstid ligger på 1 time. Hvad føler du når du får et hurtigt svar?

Når jeg har svaret på kunden mail ender det ofte med et møde. Her gennemgår vi alle ønsker de har til en fotograf. Dertil kommer jeg selv med forslag til inspiration.

Kontakt din bryllupsfotograf

Udfyld formularen og bliv kontaktet hurtigt.

Vi ses til forlovelsesbillederne

P.s. de er gratis.... Jeg har altid synes det var en god ide at mødes og tage billeder i god tid inden brylluppet. Jeg kalder dem forlovelsesbilleder. I kan bruge dem til det i vil. De er gratis. Disse billeder er med til at skabe et bånd mellem fotograf og brudepar. Den dag vi mødes til brylluppet har vi smidt hæmningerne og er klar til at lave billeder. Alle siger det at det har været så afslappende at vi lige fik lavet de der forlovelsesbilleder. Bryllupsbillederne blev så gode fordi vi nu havde prøvet det før og var klar på mere.

Hurtig levering

Uanset hvad vi aftaler om mængde af billeder og hvor meget jeg skal deltage som fotograf er leveringen altid hurtig. Alle billeder redigeres og leveres digitalt ugen efter brylluppet. Det digitale album kan i dele med familie og venner. Dertil kan i downloade jeres billeder i højeste opløsning til print med mere. I gennemsnit har mine brudepar deres billeder onsdagen efter hvis de blev gift om lørdagen. Det er ikke hurtighed eller sjusk. Der er en grund til dette. Oftes har jeg bryllup ugen efter. Får jeg ikke arbejdet gjort hober det sig op. Derfor!

Klar til start?

Kontakt mig for at høre hvad jeg kan gøre for jeres bryllup. Lad os se om vi sammen kan blive enige om at jeg skal være jeres bryllupsfotograf.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

05/06/2020
Derfor skal du have et portrætfoto

Derfor skal du have et portrætfoto Læs her og bliv inspireret til hvorfor du bør få et portrætfoto af dig selv og dine kære. Der er manger grunde til at få taget et godt billede af sig selv, familien eller måske kæledyret. Her vil jeg liste de grunde jeg mener du skal overveje om også […]

Læs videre
19/11/2020
Læs meget mere om fotograf til bryllupper her

Mine samlede bryllupsartikler Her har jeg samlet alle mine artikler jeg har skrevet om fotograf til bryllupper. Håber du finder inspiration i artiklerne. Rigtig god læselyst.

Læs videre
07/09/2020
Fotograf til konfirmationen

Fotograf til konfirmationen. Lucas fik de fedeste billeder. Efter et travlt konfirmationsår var fotografen på pletten ved Lucas' konfirmation. Jeg har i i trods corona haft et kompakt og travlt år som fotograf til konfirmation. Der har ikke været mange timer og dage at gøre godt med. Efter et forår hvor alt var lukket ned […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram