Band foto video og musik fotograf

Søger i: Band foto video og musik fotograf?

Som fotograf og musiker har jeg stor erfaring med bands. Som band fotograf har jeg en god ide om hvad i som musikere vil have.

Jeg har igennem tiden fotograferet flere band. Materialet kan bruges til sociale medier, hjemmesider, posters, print med videre.

Der findes mange bands derude. Mange af dem har også tvivlsomt materiale. Når kunderne kigger forbi er det oftest øjet de handler med. Altså ud fra en følelse om det de ser kan fungere til deres arrangement.

Som fotograf tager jeg billeder af jeres band. Enten i studie, på et livejob eller noget helt tredie? Måske har i en lokation som afspejler jer bedst? Så er det det vi gør.

Ud over at være fotograf er jeg selv aktiv musiker i After Eight Partyband. Jeg ved derfor hvad der kræves for at færdes på en scene og omkring musikere. Både i live og de mere "stagede" situationer.

Hvis i ikke selv har ideerne til de fede billeder bidrager jeg gerne. Kontakt mig for jeres specielle tilbud.

Lille udvalg af billeder

Kontakt mig hvis i skal bruge billeder omkring band foto video og musik fotograf

Tjek min Facebook og Instagram - kontakt mig via formularen for jeres muligheder.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

02/07/2020
Familiefoto

Familiefoto - gør som mange andre Sommerferien er fulde af gode aktiviteter. I har sikkert allerede været rundt til mange af dem. Jeg vil her byde ind med en anderledes og utroligt givende aktivitet. Jeres helt unikke billede Det vil jeg gerne bidrage til. Igennem tiden har jeg taget mange billeder af familier. Lige fra […]

Læs videre
15/12/2020
Portrætter af børn og familie i en travl juletid

Jeg har mange kunder i julen som vil overraske dem de holder af med personlige portrætter. Juletravlhed med portrætter af børn og familie Det er blevet december og jeg har travlt med at tage portrætter. Det er dejligt at så mange vælger mig som fotograf til deres billeder. Det er blevet til en del familie […]

Læs videre
11/11/2020
CV fotograf

En investering i dig som er jobsøgende eller vil have en seriøs opgradering af dit CV. går du i tanker om at få et nyt billede på dit CV. Så læs videre her. Få sat et billede på dit CV Hvad vil du gerne udstråle og hvordan skal omverdenen ser på dig. Uanset hvad er […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram