8 gode grunde fotograf bryllup

8 gode grunde til at vælge en fotograf til dit bryllup

Jeg hører ofte mange argumenter for ikke at bruge en fotograf til sit bryllup. Jamen vores venner eller familie kan jo bare tage billederne. Alle har jo smartphones i dag. Husk at dine venner og familie er gæster. Regner i med at de tager de fedeste billeder? Skal jeres gæster ikke også være fri og nyde jeres gode selskab?

8 gode grunde til at vælge en bryllupsfotograf
Der er mange gode grunde til hvorfor du skal lade fotografen tage billeder ved dit bryllup.

Derfor skal du vælge en fotograf til dit bryllup

  1. Et professionelt resultatet du kan regne med.
    Som fotograf har jeg professionelt udstyr med. Jeg har backup af billederne. jeg har erfaringen. Jeg er her for en årsag. Nemlig at lave så gode billeder som muligt.
  2. I kender planen. Inden brylluppet har vi aftalt hvad i ligger særligt vægt på. Jeg vil til enhver tid fokusere på at levere det bedste resultat til jer. Inden brylluppet er startet har vi i god tid mødtes og snakket om jeres forventninger. Jeg tilbyder også forlovelsesfotos som en del af bryllupspakken.
  3. Jeg får jeg til at se godt ud på billederne. Fanger alle smil og forventninger.
  4. Det er dyrt? Ja fotografering koster penge. Det er oftest en stor del af budgettet til et bryllup. Men hvad betyder minderne for jer? Jeg hører altid at billederne var det hele værd. Når man kigger ned af memory lane så er det ofte via billederne.
  5. Forvent at få de billeder der er aftalt. Det kan være sjovt at lade gæsterne tage alle billederne. Du kan måske hyre en photo booth. Det vil jeg bestemt også anbefale. Men hvem er på plads når din far holder den tale han har forberedt hele livet. Eller de magiske øjeblikke som opstår når følelserne for frit løb. Det gør fotografen.
  6. Perspektiver. Som fotograf kan vi være flere på opgaven. Du får dækket dit bryllup fra flere vinkler.
  7. Redigering af billeder. Oftest et overset kapitel. Redigering er fotografens endelige aftryk på billedet. En vellykket redigering bringer billedet flere niveauer op. Oftest vil i måske have nogle af billederne printer til rammer. Det bliver i gladest for hvis resultatet er professionelt.
  8. Det færdige resultat i kan dele med alle jeres gæster. Alle billeder leveres i et højt kvalitets online galleri. I kan her downloade alle billeder i høj opløsning, lige til print, tryk eller sociale medier.

Her var de 8 gode grunde. Kontakt mig for jeres muligheder.

Kontakt mig i dag for uforpligtende tilbud. Se mere på Facebook og Instagram.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

10/06/2020
8 gode grunde fotograf bryllup

8 gode grunde til at vælge en fotograf til dit bryllup Jeg hører ofte mange argumenter for ikke at bruge en fotograf til sit bryllup. Jamen vores venner eller familie kan jo bare tage billederne. Alle har jo smartphones i dag. Husk at dine venner og familie er gæster. Regner i med at de tager […]

Læs videre
05/06/2020
Kendte mennesker

Billeder af kendte mennesker Som fotograf har jeg mange opgaver. Af og til også af mennesker som i måske kender fra TV, aviser, musikere eller sociale medier. Selve opgaven er ikke anderledes end andre, portræt er blot "kendt" Christian Bitz Christian er kendt fra TV, foredrag og bøger. Min opgave med Christian var at skabe […]

Læs videre
25/08/2020
5 punkter du som kunde skal vide før du booker fotografen

Disse 5 punkter hjælper dig med at finde den bedste fotograf Når du tænker over at få taget billeder af en professionel fotograf vil jeg nævne 5 ting du bør vide inden du beslutter dig. Du har længe gået med en tanke om at det kunne være fedt med nye opdaterede billeder af dig selv, […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram