5 punkter du som kunde skal vide før du booker fotografen

Disse 5 punkter hjælper dig med at finde den bedste fotograf

Når du tænker over at få taget billeder af en professionel fotograf vil jeg nævne 5 ting du bør vide inden du beslutter dig.

Du har længe gået med en tanke om at det kunne være fedt med nye opdaterede billeder af dig selv, din familie, dine børn eller noget helt tredje? Hvad enten du skal giftes og bruge en bryllupsfotograf, have taget jeres specielle familieportræt så skal du overveje dette:

1 - Hvad vil du gerne have ud af dine billeder

Du skal tænke over hvad du vil bruge fotografen til. Ud over det åbenlyse at få taget billeder. Er det et portræt af dig selv bør du overveje hvilket udtryk du ønsker. Skal det være et cool erhvervsbillede, et følsomt portræt eller måske et billede i naturlige omgivelser. Som fotograf er jeg her til at hjælpe med at få omsat dine tanker og ønsker. Vær derfor åben over for dine krav til billedet.

2 - Sæt god tid af

Gode billeder kommer ikke på 5 minutter. Tiden er afgørende. Når en fotograf skal tage gode billeder er det vigtigt at alle har god tid. Sæt gerne et par timer af til opgaven. De fleste husker skolefotoet. Her havde du 30 sekunder til at smile og se godt ud. Når du booker hos mig har vi tiden og roen til at give dig det bedste billede.

familiebilleder
Hvad skal dit billede handle om? Her i en mor/datter fotoopgave. De unge vil have cool billeder!

3 - Vær afslappet omkring det hele

Mange er lidt nervøse når de skal have taget billeder. Det er en uvant situation pludselig at være centrum for det hele. Men vær ganske rolig. Nervøsiteten er som regel gået igen efter et øjeblik. Så snart distancen er væk til fotografen går det hele som en leg. Spørg gerne ind til når du booker mig som fotograf hvad du skal forvente.

4 - Hvor skal billedet tages

Hvor vil du have taget dine billeder. Der er flere muligheder. Nogle gange er det oplagt at gå i et fotostudie. Her er der 100% kontrol over lys og baggrund. Hvad med et billedet i naturligt lys? Her får man nogle af de bedste billeder. Særligt ud på aftenen er lyset gunstigt (afhængigt af årstid).

5 - Dine forventninger

Hvad er dine forventninger til fotografen og det endelige resultat. En forventningsafstemning inden er en god ting. Du skulle meget gerne være glad når du får dine nye billeder. Du skal gå med en følelse af at oplevelsen var god og du er stolt af dine billeder. Alt efter om du skal have lavet enkelt, familie eller have en fotograf til bryllup er der forventninger til billederne. Dem skal du have afstemt med dig selv, dernæst fortælle fotografen om hvad du ønsker dig skal ske.

Nu kender du de 5 punkter. Nu kan du bestille din forograf.

Lad os tage nogle billeder. Kontakt mig gerne i dag og få svar få timer efter. Byder gerne på din opgave og giver dig gode råd til netop dine billeder. Se mere på Facebook og Instagram. Giv et like hvis du synes om min side.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

15/12/2020
Portrætter af børn og familie i en travl juletid

Jeg har mange kunder i julen som vil overraske dem de holder af med personlige portrætter. Juletravlhed med portrætter af børn og familie Det er blevet december og jeg har travlt med at tage portrætter. Det er dejligt at så mange vælger mig som fotograf til deres billeder. Det er blevet til en del familie […]

Læs videre
19/11/2020
Læs meget mere om fotograf til bryllupper her

Mine samlede bryllupsartikler Her har jeg samlet alle mine artikler jeg har skrevet om fotograf til bryllupper. Håber du finder inspiration i artiklerne. Rigtig god læselyst.

Læs videre
10/06/2020
8 gode grunde fotograf bryllup

8 gode grunde til at vælge en fotograf til dit bryllup Jeg hører ofte mange argumenter for ikke at bruge en fotograf til sit bryllup. Jamen vores venner eller familie kan jo bare tage billederne. Alle har jo smartphones i dag. Husk at dine venner og familie er gæster. Regner i med at de tager […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram