5 punkter du som kunde skal vide før du booker fotografen

Disse 5 punkter hjælper dig med at finde den bedste fotograf

Når du tænker over at få taget billeder af en professionel fotograf vil jeg nævne 5 ting du bør vide inden du beslutter dig.

Du har længe gået med en tanke om at det kunne være fedt med nye opdaterede billeder af dig selv, din familie, dine børn eller noget helt tredje? Hvad enten du skal giftes og bruge en bryllupsfotograf, have taget jeres specielle familieportræt så skal du overveje dette:

1 - Hvad vil du gerne have ud af dine billeder

Du skal tænke over hvad du vil bruge fotografen til. Ud over det åbenlyse at få taget billeder. Er det et portræt af dig selv bør du overveje hvilket udtryk du ønsker. Skal det være et cool erhvervsbillede, et følsomt portræt eller måske et billede i naturlige omgivelser. Som fotograf er jeg her til at hjælpe med at få omsat dine tanker og ønsker. Vær derfor åben over for dine krav til billedet.

2 - Sæt god tid af

Gode billeder kommer ikke på 5 minutter. Tiden er afgørende. Når en fotograf skal tage gode billeder er det vigtigt at alle har god tid. Sæt gerne et par timer af til opgaven. De fleste husker skolefotoet. Her havde du 30 sekunder til at smile og se godt ud. Når du booker hos mig har vi tiden og roen til at give dig det bedste billede.

familiebilleder
Hvad skal dit billede handle om? Her i en mor/datter fotoopgave. De unge vil have cool billeder!

3 - Vær afslappet omkring det hele

Mange er lidt nervøse når de skal have taget billeder. Det er en uvant situation pludselig at være centrum for det hele. Men vær ganske rolig. Nervøsiteten er som regel gået igen efter et øjeblik. Så snart distancen er væk til fotografen går det hele som en leg. Spørg gerne ind til når du booker mig som fotograf hvad du skal forvente.

4 - Hvor skal billedet tages

Hvor vil du have taget dine billeder. Der er flere muligheder. Nogle gange er det oplagt at gå i et fotostudie. Her er der 100% kontrol over lys og baggrund. Hvad med et billedet i naturligt lys? Her får man nogle af de bedste billeder. Særligt ud på aftenen er lyset gunstigt (afhængigt af årstid).

5 - Dine forventninger

Hvad er dine forventninger til fotografen og det endelige resultat. En forventningsafstemning inden er en god ting. Du skulle meget gerne være glad når du får dine nye billeder. Du skal gå med en følelse af at oplevelsen var god og du er stolt af dine billeder. Alt efter om du skal have lavet enkelt, familie eller have en fotograf til bryllup er der forventninger til billederne. Dem skal du have afstemt med dig selv, dernæst fortælle fotografen om hvad du ønsker dig skal ske.

Nu kender du de 5 punkter. Nu kan du bestille din forograf.

Lad os tage nogle billeder. Kontakt mig gerne i dag og få svar få timer efter. Byder gerne på din opgave og giver dig gode råd til netop dine billeder. Se mere på Facebook og Instagram. Giv et like hvis du synes om min side.

Bliv inspireret læs også disse BLOG post

15/07/2020
LinkedIn foto bliv taget seriøst

Forøg din markedsværdi med et godt LinkedIn foto LinkedIn er det professionelle netværk. Det er dit levende CV. Det er vigtigt at dit CV altid er opdateret. Dermed også dit LinkedIn foto eller i det hele taget dit profil billede til sociale medier. Bliv taget seriøst med en LinkedIn foto Du kender det selv. Måske […]

Læs videre
25/08/2020
5 punkter du som kunde skal vide før du booker fotografen

Disse 5 punkter hjælper dig med at finde den bedste fotograf Når du tænker over at få taget billeder af en professionel fotograf vil jeg nævne 5 ting du bør vide inden du beslutter dig. Du har længe gået med en tanke om at det kunne være fedt med nye opdaterede billeder af dig selv, […]

Læs videre
26/06/2020
Familiebilleder

Familiebilleder Familiebilleder er en tradition. At få taget billeder af sin familie går helt tilbage til fotografiets barndom. Jeg synes der er flere grunde til at få taget sit helt eget familiebillede. Måske du også har de samme grunde? Det er hyggeligt For mig er det altid en god oplevelse at tage familiebilleder. Tænk at […]

Læs videre
envelopesmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram